NBA
Esports Bàsquet 05/02/2012

Marc Gasol no té un bon dia en la derrota dels Grizzlies a Boston (98-80)

El mitjà dels Gasol tan sols ha anotat 7 punts i ha capturat 6 rebots en els 34 minuts que ha estat en pista. Els Celtics han trencat el partit en el darrer quart

Marc Gasol encara JaJuan Johnson

BarcelonaMarc Gasol no ha tingut un bon dia en el partit que els Memphis Grizzlies han perdut aquest diumenge a la pista dels Boston Celtics. Marc, que ha jugat 34 minuts, només ha pogut anotar 7 punts i agafar sis rebots.

Ha errat onze dels catorze llançaments que ha intentat (3/11 en tirs de dos i 1/4 en tirs lliures) en un dels pavellons en què s'hauria pogut guanyar de forma definitiva la seva presència a l'All-Star d'Orlando. Tot i així segueix sent el català amb més opcions de ser-hi.

Ni ells ni els Grizzlies han tingut un dia lluït en atac. Han convertit un 36% dels tirs de camps intentats, mentre que Boston ha tingut molt més encert i ha vorejat el 50% en tirs. Només el màxim anotador dels Grizzlies, Rudy Gay, ha passat dels vint punts (21 i 7 rebots).

Amb aquesta derrota els de Lionel Hollins igualen el seu balanç de victòries i derrotes (12-12), fet que els deixa fora dels llocs que donen accés als 'play-off'.