NBA
Esports Bàsquet 12/04/2012

Els Gasol mantenen la seva ratxa guanyadora

Els Memphis Grizzlies segueixen en el cinquè lloc de la conferència oest amb un balanç de 34-22 i els Lakers són tercers amb 37-22.

Efe
1 min
Pau Gasol intenta taponar un ganxo de Tiago Splitter

Els Memphis Grizzlies i Los Angeles Lakers han tornat a vèncer els seus partits en el tram final de la temporada regular de la NBA.

Els Lakers han aconseguit una gran victòria a domicili després d'imposar-se per 84-98 als Spurs de San Antonio i Pau ha tornat a ser factor decisiu en aconseguir un doble-doble i compensar l'absència per tercer partit consecutiu de Kobe Bryant.

Al costat d'Andrew Bynum (16 punts i 30 rebots, millor marca de la seva carrera) i Metta World Peace (26 punts) ha destacat una vegada més Pau Gasol, el líder que ha ajudat l'equip californià amb un doble-doble de 21 punts i 11 rebots, el número 38 des que va començar la temporada i el cinquè en el mes d'abril.

Gasol ha disputat 40 minuts i s'ha encarregat una vegada més d'exercir la funció de capità de l'equip dins del camp que els ha permès els Lakers (37-22) aconseguir el segon triomf consecutiu i seguir líders en la Divisió Pacífic, amb un partit i mig d'avantatge sobre Los Angeles Clippers (35-23).

El jugador de Sant Boi no ha brillat en el percentatge de tirs de camp (9/24), però ha estat perfecte (3-3) des de la línia de personal i ha repartir quatre assistències, ha recuperat una pilota i ha posat un tap.

El seu germà Marc, que ha tingut problemes amb les faltes personals, ha deixat el protagonisme individual en favor d'una bona feina d'equip i ha aportat vuit punts en els 25 minuts que ha disputat del partit que els Grizzlies han guanyat per 104-93 als Suns de Phoenix. El pivot ha anotat 4 de 8 en tirs de camp, ha capturat set rebots -cinc defensius- i ha repartit quatre assistències.

stats