NBA
Esports Bàsquet 27/02/2011

Randolph i Gasol condueixen els Grizzlies en la pallissa als Kings (120-92)

Els Memphis Grizzlies de Marc Gasol han fet un pas endavant en les seves aspiracions per aconseguir una plaça per al 'play-off' derrotant amb claredat els Sacramento Kings

Redacció
1 min
Marc Gasol i Mike Conley

BarcelonaLa combinació de l'aler-pivot Zach Randolph i el pivot Marc Gasol ha estat decisiva en el joc d'equip dels Grizzlies de Memphis, que han guanyat per 120-92 als Kings de Sacramento.

Tots dos han dominat el joc dins de la pintura i sota els cèrcols. Randolph ha aportat un doble-doble de 23 punts i 12 rebots, mentre que Gasol ha afegit 21 punts.

Gasol ha jugat tan sols 27 minuts en què ha anotat 10 de 15 tirs de camp i 1-1 des de la línia de personal; ha capturat sis rebots; ha donat una assistència; ha recuperat una pilota i ha posat un tap.

Els Grizzlies han aconseguit un 55 per cent d'encert en els tirs de camp per guanyar per sisena vegada en els últims set partits que han disputat.

L'aler-pivot Darrell Arthur ha aportat 17 punts per encapçalar la llista dels reserves que han donat als Grizzlies una producció de 54 punts per 42 dels Kings.

El pivot iranià Hamed Haddadi també ha realitzat una bona tasca en aconseguir un doble-doble de 10 punts i 10 rebots, la seva millor marca com a professional. L'aler Shane Battier ha fet el seu debut amb els Grizzlies per jugar com a reserva.

La victòria permet als Grizzlies posar-se amb una marca de 33-27 per tornar al vuitè lloc de la Conferència Oest, que li dóna dret a ser a la fase final.

stats