NBA
Esports Bàsquet 10/04/2012

Sense Kobe Bryant, Pau Gasol lidera el triomf dels Lakers (91-93)

La figura de Pau Gasol va sortir reforçada en el triomf dels Lakers davant dels Hornets a Nova Orleans, en el segon partit consecutiu sense Kobe Bryant

Pau Gasol agafa un rebot

Nova OrleansLa baixa de Kobe Bryant amb els Lakers, en no poder-se recuperar de la inflamació, va fer que Pau Gasol hagués de fer de líder i amb una actuació clau durant el darrer quart. Gasol va jugar 37 minuts i va anotar 10 de 21 tirs de camp i 5 de 9 des de la línia de personal, va capturar nou rebots, va donar una assistència, va recuperar dues pilotes i va posar dos taps.

El jugador de Sant Boi, a manca de nou segons per la fi del partit, partit va anotar el primer dels dos tirs de personal que van donar la victòria en deixar un marcador parcial de 89-93. Kris Kaman va fer anotar dos punts després, però el triomf ja era per als californians. Andrew Bynum també va realitzar una bona tasca individual i d'equip en aconseguir un 'doble doble de 18 punts i 11 rebots.

Els Lakers, que van trencar una ratxa de dues derrotes seguides, queden líders de la Divisió Pacífic amb marca de 36-22 i un partit i mig d'avantatge sobre els Clippers en la lluita pel títol de divisió i el tercer de la Conferència Oest, al qual ara també aspiren els Grizzlies. Carl Landry va aconseguir un 'doble doble de 20 punts i 11 rebots, mentre que l'italià Belinelli va arribar als 20 punts i tots dos van ser els millors encistelladors dels Hornets.

L'equip de Nova Orleans va tenir fins a vuit punts d'avantatge en el quart període, però un cop més els Lakers, en aquesta ocasió amb Gasol al capdavant, li van impedir la remuntada i van deixar la seva marca en 15-42. El veneçolà Greivis Vásquez va brillar en el joc individual en aportar un 'doble doble de 18 punts i 11 assistències durant els 36 minuts que va disputar.