NBA
Esports Bàsquet 04/12/2011

La pretemporada de la NBA ja està definida

Els 30 equips de la NBA tan sols podran disputar dos partits de pretemporada abans que el dia 25 de desembre comenci oficialment la temporada. Pau Gasol debutarà el 19 de desembre

D.r. Jover
1 min
Marc Gasol, pivot dels Memphis Grizzlies, és un dels jugadors més cobejats del mercat.

BarcelonaAquest diumenge s'ha conegut el calendari de pretemporada dels 30 equips de la NBA. Tots jugaran un total de dos partits –un a casa i un altre a fora– abans d'encetar oficialment la temporada NBA que donarà el tret de sortida el dia 25 de desembre amb cinc partits. Cal recordar que per causa del locaut, la temporada tindrà 66 partits de fase Rregular i no 82, com és habitual.

El primer equip a jugar un partit amistós seran els Memphis Grizzlies, que s'enfrontaran als New Orleans Hornets el 16 de desembre. Encara no se sap si Marc Gasol jugarà aquesta temporada als Grizzlies, però l'amo de l'equip de Memphis, Michael Hesley, ja ha dit que igualarà qualsevol oferta que facin sobre Marc. El fet que el mitjà dels Gasol tingui agent lliure restringit fa que el seu equip fins ara pugui utilitzar aquest dret de tempteig.

D'altra banda, els Minnesota Timberwolves de Ricky Rubio faran el seu debut en partit amistós el dissabte 17 de desembre, mentre que Pau Gasol jugarà contra els Clippers el seu primer amistós el dia 19. Rudy Fernández, Serge Ibaka i Calderón disputaran el seu primer matx el diumenge 18 de desembre.

stats