NBA
Esports Bàsquet 13/12/2010

Pau Gasol: "Sort que he parat, ja no tinc vint anys"

El jugador dels Lakers afirma a la web d'Eurosport que el descans de l'estiu li va anar "molt bé" perquè va poder començar la temporada molt fort

Redacció
1 min
Pau Gasol intenta desfer-se de Brook López, dels Nets.

Pau Gasol ha assegurat que va encertar en aturar-se aquest estiu i no anar amb la selecció estatal al Mundial de Turquia, ja que el descans li va anar molt bé per poder començar la temporada amb força. "Sort que em vaig aturar. El descans em va anar molt bé i vaig començar la temporada molt fort. Portem gairebé 25 partits jugats i, quan jugues més de 40 minuts en tots ells, està clar que ho notes. Jo ja no tinc vint anys. En tinc trenta i ho vaig notant", ha afirmat a la web d'Eurosport el jugador dels Lakers.

Sobre la temporada, Gasol creu que encara el seu equip té marge de millora. "Hem perdut partits que podríem haver guanyat, però en línies generals, amb les lesions que estem patint, no hem estat del tot malament. En el joc, l'equip ha de seguir amb paciència aprofitant bé els espais, culminant bé les passades i fent bàsicament el que sabem fer. Hem tingut moments d'inconsistència. I el que hem de fer és jugar bé més minuts perquè els partits duren 48", ha dit.

stats