NBA
Esports Bàsquet 06/12/2010

Cinc punts de Rudy Fernández en el darrer quart, claus contra els Clippers (100-91)

L'equip de Rudy Fernández aconsegueix la victòria en una matiana en la qual el conjunt de Marc Gasol cau a la pista dels Nuggets

Redacció
1 min
Rudy Fernández, al Rose Garden contra els Clippers.

BarcelonaCinc punts de Rudy Fernández en el darrer quart van ser claus en la victòria dels Portland Trail Blazers contra Los Angeles Clippers (100-91). L'escorta va completar un bon partit. Tot i jugar nomes 13 minuts, va acabar amb 9 punts.

Marc Gasol, en canvi, no va poder evitar la derrota de Memphis Grizzlies a la pista dels Denver Nuggets (108-107), on només va poder jugar 25 minuts per problemes amb les faltes personals. El pivot català va aportar 10 punts i 6 rebots.

José Manuel Calderón va tenir una actuació destacada en el partit que el seu equip, els Raptors de Toronto, han perdut davant els New York Knicks, però no va poder fer res per evitar la derrota (99-116).

El base va ser titular i va guiar l'atac del seu equip i, en els 29 minuts que ha jugat, ha anotat 13 punts i ha repartit 6 assitències. Els punts de Calderón van quedar eclipsats per Stoudemire. El jugador dels Knicks va fer un partidàs, amb 31 punts i 16 rebots.

Els Raptors van sumar doncs, la dotzena derrota en 20 partits, si bé segueixen mantenint la vuitena plaça de la Conferència Oest que els dóna dret a jugar els play offs.

stats