NBA
Esports Bàsquet 04/07/2011

La NBA multarà els entrenadors i mànagers que tuitegin amb els jugadors mentre duri el locaut

Els representats dels equips que facin retuits i mencions directes de jugadors a través de Twitter seran sancionats amb penes econòmiques de fins a 1 milió de dòlars. La mesura també preveu multar l'enviament de missatges directes als jugadors

Redacció
1 min

BarcelonaLa NBA està fent tot el que està a les seves mans per mantenir els jugadors al marge de les negociacions entre els representats i la patronal mentre duri la situació de locaut en què s'ha vist immersa la lliga nord-americana de bàsquet.

L'última mesura imposada per la National Basketball Association és multar amb imports de fins a 1 milió de dòlars (uns 688.000 euros) els entrenadors i mànagers que facin retuits o mencionin directament els jugadors a través de Twittter mentre duri la situació de locaut, segons informa mediabistro.commediabistro.com. Un dels primers a alertar de la mesura va ser Ric Bucher, l'especialista en bàsquet de la cadena ESPN, a través d'una piulada a Twitter aquest divendres.

La mesura també preveu multar l'enviament de missatges directes als jugadors.

La manca d'acord entre els representants dels jugadors i els propietaris de les franquícies per al conveni col·lectiu de 2011-2012 va originar divendres passat el tancament patronal (locaut) indefinit de la competició. La situació de locaut obre un interrogant sobre l'inici de la temporada de la lliga nord-americana.

stats