NBA
Esports Bàsquet 11/10/2011

La NBA cancel·la oficialment les dues primeres setmanes de la temporada

Després d'una reunió de més de set hores a Nova York, jugadors i propietaris de la NBA no es posen d'acord i el comissionat David Stern anuncia que es manté el tancament patronal

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaDesprés d'una reunió de més de set hores a Nova York, jugadors i propietaris de la NBA no s'han posat d'acord i el comissionat David Stern ha anunciat que es manté el tancament patronal de la competició i es cancel·len oficialment les dues primeres setmanes de la temporada.

"Totes dues parts seguim molt allunyades i una temporada amb 82 partits ja no serà possible", ha dit David Stern minuts abans de les quatre de la matinada, hora catalana.

"Arribats a aquest punt, no estic segur de com continuarà això. Continuo pensant que hem sigut justos i raonables en la nostra posició", ha explicat Derek Fisher, president del sindicat de jugadors (NBPA).

Segons Billy Hunter, director executiu del sindicat de jugadors (NBPA), "potser s'hauran de perdre alguns partits perquè tothom entengui la fermesa dels jugadors. No sé si la temporada està en risc, crec això seria una bogeria".

Pau i Marc Gasol continuaran entrenant-se amb el Barça Regal, mentre que José Manuel Calderón ho farà amb el filial blaugrana. Ricky Rubio i Serge Ibaka, per la seva banda, ja són a Los Angeles i Miami, on treballaran amb un grup de jugadors de la NBA.

A més, Rudy Fernández podrà continuar jugant al Reial Madrid, club amb el qual es va comprometre mentre duri el tancament patronal. ESPN ha publicat una llista amb tots els jugadors de la NBA que han fitxat per algun equip de fora dels Estats Units.

stats