Copa del Rei ACB 2012
Esports Bàsquet 16/02/2012

Navarro, la gran arma del Barça Regal a la Copa del Rei de Barcelona

Els blaugrana, vigents campions de les últimes dues edicions, debuten aquest dijous (21.30 h) contra el Lucentum Alacant al Palau Sant Jordi

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro (Barça Regal)

BarcelonaMés d'un quart de segle després, la Copa del Rei torna a Barcelona, on el Barça Regal i el Reial Madrid lluitaran per desfer l'empat en títols que protagonitzen. Els dos favorits, que lluitaran amb sis equips més per guanyar el campionat, acumulen 22 edicions d'aquest torneig a les vitrines dels seus respectius museus. En joc, doncs, hi ha l'hegemonia en una competició que comença aquest vespre al Palau Sant Jordi amb els dos primers partits de quarts de final. La jornada d'avui s'obre amb el duel basc entre el Caja Laboral i el Lagun Aro GBC (19 h) i continua amb el matx entre el Barça Regal i el Lucentum Alacant (21.30 h).

L'equip blaugrana s'aferra a la seva gran estrella, Joan Carles Navarro, per intentar una gesta de proporcions majúscules. D'una banda, busca el seu tercer títol de la Copa del Rei consecutiu, una fita que cap equip aconsegueix des de la dècada dels anys 80. A més, intentarà oblidar-se de la mala sort que persegueix els amfitrions: tan sols dos conjunts (CAI Saragossa i Caja Laboral) han aconseguit guanyar jugant a casa.

Podeu llegir l'article complet a l'ARA PREMIUM.

stats