EUROLLIGA
Esports Bàsquet 02/02/2012

El Barça Regal, amb el dubte de Navarro, rep el Zalgiris amb l'objectiu de seguir invicte

Un triomf contra el conjunt lituà deixaria els catalans molt a prop dels quarts de final de l'Eurolliga, en què passar com a primer de grup és clau

D.r Jover
1 min
Mickeal intenta superar Stefansson

BarcelonaJa no queda res d'aquell Zalgiris Kaunas que va meravellar Europa l'any 1999. Aquella temporada va guanyar l'Eurolliga i a les seves files comptava amb jugadors que van marcar una època. El base americà Tyus Edney, el tirador Saulius Stombergas o el pivot Eurelijus Zukauskas eren peces clau d'aquell equip que va superar la Virtus de Bolonya en una gran final.

Avui, a les 20:45 hores i en directe per Esport 3, el Barça Regal té una gran oportunitat per sumar el tercer triomf del Top 16 i tenir a tocar els quarts de final de l'Eurolliga. L'objectiu, a més de passar ronda, és ser primer de grup, encara que a dia d'avui el possible rival dels de Xavi Pascual seria el Panathinaikos, equip que va eliminar els blaugrana la temporada passada.

El Zalgiris Kaunas ha perdut els dos partits disputats fins ara. Va perdre a casa seva contra el Maccabi i també va caure a la pista del Cantú per tan sols un punt de diferència. Una derrota avui al Palau els deixaria pràcticament sense opcions de passar a quarts de final. El perill del Zalgiris es troba en el joc exterior, en què el base Popovic i l'aler americà Weems fan i desfan com ells volen. En el joc interior compten amb jugadors físics i durs (Javtokas i Rakovic), però que en atac no són gaire efectius.

Navarro, dubte

Xavi Pascual no sap si podrà comptar amb Juan Carlos Navarro. L'escorta de Sant Feliu encara arrossega molèsties a la planta del peu i la seva participació no està assegurada. Qui s'ha recuperat és Pete Mickeal, que ha superat un procés viral que el va fer perdre's el partit contra el Múrcia del passat diumenge.

stats