NBA
Esports Bàsquet 30/04/2011

Oklahoma City Thunder, el nou repte dels Grizzlies de Marc Gasol

Aquest diumenge (19 hores, Canal + Deportes) es jugarà el primer partit de la sèrie, prevista al millor de set encontres

àlex Gozalbo
1 min
Manu Ginobili i Marc Gasol.

BarcelonaMarc Gasol i els seus Memphis Grizzlies no es conformen amb haver eliminat els San Antonio Spurs (2-4) i ara ja tenen un nou repte posat al cap: eliminar els Oklahoma City Thunder. Aquest diumenge (19 h, Canal + Deportes) es jugarà el primer partit de la sèrie, prevista al millor de set encontres.

Oklahoma City Thunder, que està entrenat per Scott Brooks, té dos jugadors clau en el seu joc; Russell Westbrook i Kevin Durant. Per aturar el base, Lionel Hollins medita utilitzar Tony Allen. Per esborrar l'aler, conegut com Durantula, la cosa es complica.

Kevin Durant, que durant la temporada anotava una mitjana de 27,7 punts, ha sumat 32,4 punts per nit en la primera eliminatòria contra els Denver Nuggets. És tot un perill.

Tot i que durant la temporada regular els Grizzlies han guanyat tres dels quatre enfrontaments directes, tothom dóna com a favorits els Oklahoma City Thunder, però això poc importa a Marc Gasol i companyia, acostumats a trencar pronòstics.

stats