ACB
Esports Bàsquet 25/01/2011

L'opinió de Pau Ribas sobre Mariano Rajoy a Twitter sacseja les xarxes socials

Uns instants després d'opinar sobre política, el base català del Caja Laboral va començar a rebre tot un seguit de missatges, alguns de suport i d'altres crítics

àlex Gozalbo
1 min
Pau Ribas.

BarcelonaPau Ribas, jugador català del Caja Laboral, va escriure anit al Twitter un missatge que ha generat debat a les xarxes socials. El base de 23 anys va redactar el següent text: “Sort que es presenta Rajoy... Així el PP segur que tan sols dura quatre anys!”.

Tan sols uns instants després, Ribas va començar a rebre tot un seguit de missatges, alguns de suport i d'altres crítics amb el fet que un esportista opinés de política. El base es va veure obligat a aclarir que “aquí ningú no ha dit que Zapatero i el PSOE facin alguna cosa bé, això ho suposeu vosaltres”.

La resposta de Pau Ribas, que té més de 3.700 seguidores a Twitter, als crítics va ser clara: “Opino perquè tinc dret a vot”.

Mariano Rajoy manifesta habitualment la seva opinió respecte a diversos esdeveniments esportius, especialment aquells relacionats amb el ciclisme. De fet, el líder del PP va comentar el passat estiu La Vuelta a TVE i el Giro a Veo7.

Ribas va debutar el passat 3 de gener com a col·laborador del diari ARA amb un article en el qual parlava del pla de Bolonya. Demà dimecres apareixerà publicat el seu segon article, on analitza el bilingüisme.

stats