Lliga Endesa
Esports Bàsquet 06/06/2012

Pablo Laso: “És un moment fotut, però ara hem de demostrar el caràcter”

El tècnic del Reial Madrid felicita el Barça per la seva remuntada i explica que l'equip està tocat, però amb ganes de tirar endavant

D.r. Jover
1 min
Pablo Laso, al Palau Blaugrana

Barcelona"He de felicitar els meus jugadors pel partit, perquè no hem fet massa errors ni hem fallat en les coses preparades", ha comentat el tècnic del Reial Madrid en la roda de premsa posterior al partit contra el Barça Regal. Laso, visiblement tocat, ha admès que "és fotut" perdre de la manera en què ho han fet.

"Ara hem d'estar preparats per oblidar tot això. A més, vull enviar un missatge als meus jugadors: ara mateix és el moment en què hem de demostrar caràcter", ha dit el tècnic basc. A més, ha destacat que en 'play-off' el públic "ajuda molt" i que ells han viscut ambients d'aquest tipus "també a Vitòria i a Madrid", ha reconegut.

Ante Tomic per la seva banda ha explicat que "hem dominat el partit 39 mninuts i 45 segons", però no s'ha pogut explicar el per què de la derrota. El pivot del Reial Madrid, que ha fet mal a la zona blaugrana, ha dit que "crec que ho hem fet tot bé, però no hem pogut guanyar. És molt dur perdre un partit d'aquesta manera".

stats