NBA
Esports Bàsquet 15/03/2011

Pau Gasol: "Ja comença allò que és bo"

Los Angeles Lakers registren una marca de deu victòries i una derrota des de l'aturada de l'All-Star, i Pau Gasol explica que es deu al fet que tan sols "queden 14 partits"

Efe
2 min
Pau Gasol.

Los AngelesLos Angeles Lakers registren una marca de deu victòries i una derrota des de l'aturada de l'All-Star, i Pau Gasol, preguntat pel canvi en el joc i en la imatge de l'equip, va explicar que es deu al fet que "queden 14 partits i ja comença allò que és bo".

El català, que va apuntar la concentració com a factor clau en aquest rentat de cara de la franquícia californiana, va excusar la irregularitat de la plantilla en setmanes anteriors i només té ulls per al futur.

"Tenim un equip veterà i és normal que haguem tingut aquestes baixades, perquè després d'arribar a les tres finals de la NBA i de guanyar-ne dues de forma consecutiva tens aquests sotracs. Ara estem en un punt molt bo i a veure si seguim així, perquè les classificacions estan molt ajustades i un partit pot marcar la diferència", va assenyalar el pivot.

Els Lakers són tercers en la Conferència Oest, per darrere de San Antonio Spurs (primers, amb sis partits i mig d'avantatge) i Dallas Mavericks (segons). "Estem en una posició diferent aquest any respecte al passat; llavors érem primers i amb prou feines teníem pressió dels perseguidors. Al final vam acabar malament la temporada regular però els play-off van anar de meravella", va manifestar l'aler pivot.

Ja en declaracions als mitjans locals, Gasol, màxim anotador del duel front als Orlando Magic, amb 23 punts, va dir que encara que va començar "malament" i "fallant tirs senzills", va aconseguir recuperar-se mantenint la seva intensitat als dos costats de la pista.

A més va ressaltar la gran labor del seu company Andrew Bynum, que va igualar el seu rècord de rebots, amb 18. "Està fent un treball excel·lent, especialment en defensa. Està molt actiu", va declarar.

stats