Esports Bàsquet 04/04/2012

Pau Gasol torna a ser decisiu en la victòria dels Lakers sobre els Nets (91-87)

Marc Gasol fa una feina més fosca i ajuda els Grizzlies a remuntar 12 punts als Golden State, que acaben guanyant el partit (98-94)

Efe
1 min

BarcelonaLa ratxa guanyadora va continuar per als jugadors catalans de la NBA. Pau i Marc Gasol van aconseguir nous triomfs per als seus equips respectius.

Pau va mantenir la condició de jugador clau per a Los Angeles Lakers i, més endavant, l'absència per lesió del pivot Andrew Bynum el va obligar a sortir en el seu lloc i aconseguir un doble-doble que els va ajudar a guanyar 91-87 als Nets de Nova Jersey. El germà gran dels Gasol va jugar 41 minuts i va aportar 22 punts i 12 rebots que el van deixar amb el trenta-cinquè doble-doble de la temporada. El jugador de Sant Boi va anotar 11 de 20 tirs de camp, va capturar vuit rebots defensius i quatre van ser ofensius, va repartir quatre assistències i va recuperar una pilota.

El seu germà Marc no va brillar en l'apartat ofensiu, però va fer una bona tasca d'equip que va ajudar els Grizzlies de Memphis a remuntar un desavantatge de 12 punts i vèncer per 98-94 els Warriors de Golden State. El pivot titular dels Grizzlies va aportar només 12 punts, però al final va trobar la manera d'ajudar l'equip a aconseguir la victòria en els 37 minuts que va disputar. Marc va anotar 6 de 13 tirs de camp i va fallar l'únic tir que va fer des de la línia de personal, però va ser el líder de l'equip en repartir sis assistències, va posar quatre taps, va capturar quatre rebots i va recuperar una pilota.

stats