NBA
Esports Bàsquet 08/04/2012

Pau brilla en la derrota dels Lakers, i Marc dóna un cop de mà en la victòria dels Grizzlies

Malgrat finalitzar els partits amb marcadors oposats, els germans Gasol tornen a destacar. El primer en el treball individual i el segon amb una bona tasca d'equip

Efe
1 min
Marc Gasol atrapa un rebot

BarcelonaEl protagonisme dels germans Pau i Marc Gasol no cessa a la NBA i una jornada més, fins i tot amb marcadors oposats, van tornar a destacar, el primer en el treball individual i el segon amb una bona tasca d'equip.

Pau va arribar amb Los Angeles Lakers a l'US Airways Center de Phoenix amb la desagradable novetat que l'escorta Kobe Bryant no podria jugar, el que significava que el seu esforç hauria de ser major i així va succeir, però la seva gran tasca individual i líder indiscutible de l'equip no va impedir la derrota per 125-105 davant els Suns.

Sense Bryant, Gasol va completar una gran tasca a l'aconseguir 30 punts i 13 rebots. Gasol va jugar 38 minuts i va aconseguir el quart doble-doble en els cinc partits que els Lakers han disputat des de començament del mes d'abril.

El jugador de Sant Boi, que ja ha completat 37 partits amb dobles dígits en punts i rebots, va anotar 14 de 25 tirs de camp, i 2 de 2 des de la línia de personal. També va capturar nou rebots defensius i quatre ofensius, a més de repartir tres assistències.

Marc no va aconseguir ni va estar prop de les estadístiques individuals que va aconseguir el seu germà, però sí que va fer l'aportació d'equip que va ajudar els Grizzlies de Memphis a vèncer per 94-89 als Mavericks de Dallas.

El pivot va jugar 32 minuts en què va sumar nou punts, però va complir amb el treball d'equip en capturar set rebots, inclosos sis defensius.

Gasol va anotar només 4 de 12 tirs de camp i 1 d'1 en lliures, a més de repartir tres assistències, recuperar una pilota i posar un tap per als Grizzlies.

stats