NBA
Esports Bàsquet 08/02/2011

Pau i Marc Gasol signen bones actuacions en partit guanyat per Lakers (84-93)

Victòria de Los Angeles Lakers, que quan surten al camp mentalitzats per realitzar el seu joc d'equip i treballar en defensa, demostren la condició de campions

Redacció
2 min
Pau i Marc Gasol.

MemphisEls germans Pau i Marc Gasol van tenir destacades actuacions en l'enfrontament entre els Memphis Grizzlies i Los Angeles Lakers, que van guanyar els segons per 84-93, en aconseguir el més gran dels Gasol 17 punts i 9 rebots per a l'equip angelí, mentre Marc va signar un doble-doble amb 10 punts i 12 rebots.

Una vegada més es va comprovar que quan els Lakers de Los Angeles surten al camp mentalitzats per realitzar el seu joc d'equip i treballar en defensa, demostren la condició de campions de la NBA, com van fer en el partit que guanyat als Grizzlies.

L'escorta Kobe Bryant, que no va haver de donar-li cap consell de ser més agressiu a Pau Gasol, perquè l'entrenador Phil Jackson, el vol com és, intel·ligent, disciplinat, correcte, dins i fora del camp, es va preocupar de si mateix, de no ser egocèntric i va ajudar amb 19 punts al triomf.

A Pau, en el duel amb el seu germà Marc, tampoc el va obsessionar l'assumpte i va fer al camp les coses que els Lakers necessitaven d'ell com a equip, per la qual cosa els seus 17 punts també van ser importants, el mateix que els dobles dígits d'altres quatre jugadors, inclosos els titulars Ron Artest, Andrew Bynum i el base Derek Fisher.

El veterà base dels Lakers va estar més productiu que en partits anteriors en el que va ser el seu partit consecutiu 465, la ratxa més llarga per a un jugador actiu de la NBA.

Fisher no s'ha perdut un partit oficial de competició des del 15 d'abril del 2005.

El germà més gran dels Gasol va jugar 36 minuts i va anotar 6 trets d'11 i 5 de 9 des de la línia de personal, va capturar nou rebots, incloent-ne set de defensius, va repartir dos rebots i va posar dos taps.

Pau, exjugador dels Grizzlies, de la mateixa manera que els Lakers va tenir els seus admiradors entre el públic de Memphis, on encara se'l recorda com un líder.

De fet després de tres anys d'haver estat traspassat als Lakers, el germà més gran dels Gasol segueix a poder de les marques de més punts, rebots i taps després d'haver passat sis temporades a Memphis.

stats