NBA
Esports Bàsquet 09/05/2011

Pau Gasol: "Aquesta temporada ha sigut com una muntanya russa"

Pau Gasol creu que la temporada dels Lakers ha sigut com "una muntanya russa amb pujades, molt bones pujades, i baixades". Els Lakers han sigut eliminats en les semifinals de conferència pels Mavericks per un contundent 4 a 0

Redacció
2 min
Pau Gasol, el dia en que els Lakers eren eliminats pels Mavericks

DallasEsclafats a Dallas en el darrer partit de Phil Jackson, els Lakers han patit una temporada molt dura. El de Sant Boi de Llobregat, a nivell individual, afirma que "vull aprendre del que va passar. He de mirar enrere, assaborir el que ha passat i intentar portar-ho millor. I passi el que passi en la pista o fora, intentar que es quedi aquí i que no afecti el que passi a la pista".

"Serà un llarg vol de tornada a casa", ha comentat Pau Gasol després de la derrota (122-86) en el quart partit de la sèrie davant els Mavericks i la consegüent eliminació dels Lakers. Abans fins i tot que es certifiqués l'eliminació ja hi havia especulacions sobre possibles canvis a l'estiu i fins i tot Magic Johnson va demanar públicament traspassos i cares noves per la propera campanya.

Abans del 0-4, Pau va aclarir els rumors sobre la seva mala relació amb Kobe Bryant: "Tenim una gran química. S'ha parlat molt i s'ha rumorejat massa amb històries inventades que no tinc ni idea d'on han vingut, però la gent intenta trobar les seves raons i llançar pedres".

També va puntualitzar sobre els rumors d'una possible ruptura sentimental que l'han afectat en el seu rendiment a la pista: "Intento allunyar-me d'aquests rumors però la gent propera a mi els llegeix. Arriba un moment que està afectant gent molt, molt propera a mi. I és trist perquè si hi hagués alguna cosa de cert en això, ho soluciones. Però quan són històries inventades, és desagradable. Crec que no ajuda, però assumeixo que és part del negoci. Estem envoltats de molta premsa, i hi ha una part que intenta fer la seva feina de la millor manera possible, i hi ha altres que intenten fer això", ha sentenciat.

stats