NBA
Esports Bàsquet 22/02/2012

Pete Philo (Wolves): "Pau Gasol és propietat d'una altra franquícia i a nosaltres ens agrada el nostre equip"

Un 'scout' internacional dels Minnesota Timberwolves, l'equip en què juga Ricky Rubio, parla a l'ARA de l'aler pivot català dels Lakers

àlex Gozalbo
1 min
Pete Philo

BarcelonaEls Minnesota Timberwolves són una de les franquícies de la NBA interessades a tancar un intercanvi amb Los Angeles Lakers i fer-se seus els serveis de Pau Gasol. Pete Philo, 'scout' internacional de l'equip de Minneapolis en què juga Ricky Rubio, assegura a l'ARA que "Pau Gasol és propietat d'una altra franquícia i a nosaltres, ara mateix, ens agrada el nostre equip".

"He de respectar les regles i no puc fer comentaris", es lamenta Pete Philo, que la setmana passada va assistir a la Copa del Rei a Barcelona.

Segons 'ESPN', els Lakers estan interessats en Michael Beasley (Minnesota Timberwolves). Mitch Kupchak, general mànager de la franquícia de Los Angeles, no descarta que Pau Gasol sigui traspassat: "Tinc la responsabilitat davant els propietaris, seguidors i jugadors de buscar oportunitats de millorar l'equip. Dir públicament què passarà amb Gasol no cobreix aquest propòsit i ens deixa en desavantatge competitiu".

La data límit per realitzar traspassos és el 15 de març.

stats