WNBA
Esports Bàsquet 15/03/2011

Pondexter incendia Twitter relacionant el tsunami del Japó amb un càstig diví per Pearl Harbor

La base nordamericana sacseja internet amb la seva opinió sobre el tsunami del Japó, i la Lliga Antidifamació de Nova York emet un comunicat criticant les seves paraules

àlex Gozalbo
1 min
Twitter de Cappie Pondexter.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Cappie Pondexter, jugadora professional de bàsquet, ha incendiat Twitter amb la seva opinió sobre el tsunami del Japó. “Déu es va cansar de la manera com ells van tractar la seva pròpia gent al seu propi país. No sé, nois, Ell no s'equivoca”, va escriure dissabte la base de l'UMMC Ekaterinburg (Eurolliga Femenina) i de les New York Liberty (WNBA). “Ells van fer Pearl Harbor, així que no es podia esperar menys”, va continuar.

La jugadora, que aviat va rebre moltes crítiques al seu compte @cappa23, va utilitzar constantment el terme despectiu “Jap”.

Ahir a la nit, Pondexter va demanar perdó a través d'un tuit: “Vull demanar disculpes per si he pogut ofendre algú en aquest temps tan tràgic”. A més, la jugadora va afegir: “No pensava que les meves paraules es podrien interpretar de la manera en què s'ha fet”.

Segons informa ESPN, la Lliga Antidifamació de Nova York ha emès un comunicat en el qual critica les paraules de Cappie Pondexter.

stats