ACB
Esports Bàsquet 07/01/2011

El Power Electronics València arriba a un acord amb Justin Ray Giddens

El jugador, que ha s'ha compromés fins a final de temporada, va disputar la primera fase de l'Eurolliga amb l'Asseco Prokom

Redacció
1 min
Justin Ray Giddens.

ValènciaL'escorta nord-americà Justin Ray Giddens ha arribat a un acord per a jugar al Power Electronics València fins a final de la present temporada. El jugador va disputar la primera fase de l'Eurolliga amb l'Asseco Prokom.

Nascut en Okhlahoma fa quasi 26 anys (13-2-1985), Giddens es va formar en la seua etapa universitària en els Jayhawks de Kansas. Va ser escollit número 30 del draft de la primera ronda (última elecció) per Boston Celtics el 2008. Després de fugaços passos per la NBA i les lligues de desenvolupament, la d'aquesta temporada a Polònia amb el Prokom és la seua primera experiència europea.

El secretari tècnic Toni Muedra, comenta sobre Giddens que “és un jugador que sobretot ens dóna versatilitat al jugar de 'dos' i de 'tres', és un jugador que té una capacitat atlètica i una envergadura molt important a pesar de mesurar 1.96. És un molt bon atleta i ens ha de donar polivalència en atac i defensa”.

Definint l'estil de joc, Muedra assegura que “no és un supertirador encara que ha fet un 47% en triples amb el Prokom. Ens ha de donar molta energia i anotació no com a especialista. És un jugador que no necessita gastar molts tirs per produir. Això és important per complementar-se amb la gent que ja tenim”. A més de destacar que “té un molt bon nivell de rebot”.

Giddens ha estat un dels jugadors més destacats del seu equip en la primera fase de l'Eurolliga, amb excel·lents partits davant de rivals d'entitat com a Caja Laboral o Khimki.

València Basket Club informarà més endavant de la seva arribada i possible presentació.

stats