All-Star NBA 2012
Esports Bàsquet 26/02/2012

Marc Gasol s'estrena a Orlando en un All-Star

El pivot català debutarà la matinada de diumenge a dilluns (1.40 hores, Cuatro i Canal + Deportes) en el partit d'exhibició de l'All-Star de la NBA

àlex Gozalbo
1 min
Marc Gasol, a Orlando

BarcelonaAls 27 anys, Marc Gasol debutarà la matinada de diumenge a dilluns (1.40 hores, Cuatro i Canal + Deportes) en el partit d'exhibició de l'All-Star de la NBA. La progressió del jugador català ha estat majúscula en les darreres sis temporades, quan ha passat de no ser-li útil al Barça a signar un contracte de 44 milions d'euros per quatre temporades amb uns Memphis Grizzlies amb qui la temporada passada va disputar les semifinals de la Conferència Oest.

No és un jugador típic Marc Gasol, que sovint sembla un base que viu presoner en un cos d'un pivot. "Jo vaig començar a jugar de base i això sempre ajuda. Hi ha conceptes del director de joc, com la visió o el domini de la pilota, que són molt útils en qualsevol posició de la pista. Estic content de totes les eines amb les quals els entrenadors han anat enriquint el meu joc", explica Gasol a l'ARA, conscient que el tipus de partit (embogit, sense cap rigor) no beneficia el seu solvent estil de joc.

stats