Eurolliga
Esports Bàsquet 23/02/2012

El Barça Regal busca el lideratge a la pista del Bennet Cantú

L'equip blaugrana intentarà assegurar-se aquest dijous (20.45 hores, Esport3) la primera plaça del grup H de l'Eurolliga a Cantú, una petita localitat de 37.000 habitants situada a la regió italiana de Llombardia

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro i Toni Bové

BarcelonaEl Barça Regal intentarà assegurar-se aquest dijous (20.45 hores, Esport3) la primera plaça del grup H de l'Eurolliga a Cantú, una petita localitat de 37.000 habitants situada a la regió italiana de Llombardia. El seu rival, el Bennet Cantú, feia 18 anys que no disputava la màxima competició europea, trofeu que va arribar a guanyar en dues ocasions a la dècada dels anys 80.

Com va demostrar al Palau Blaugrana, el Bennet Cantú és un bon equip que no posarà les coses fàcils. Si l'equip italià perd i el Maccabi Electra Tel Aviv guanya el Zalgiris Kaunas, el conjunt de Gianlunca Basile i Denis Marconato quedarà eliminat. La gran virtud de l'experimentat conjunt que entrena Andrea Trinchieri és que comet molt poques errades.

El Barça Regal necessita una victòria en les dues jornades que queden per assegurar-se el primer lloc. "Al Paladesio només hi ha guanyat el Fenerbahçe. A casa s'han mostrat molt sòlids. Han guanyat a tots els grans d'Europa. Juguen a un altíssim nivell. Jugadors que a fora de casa els costa més, a casa ho fan perfectament. Tenen molt bons tiradors, tenen gent gran, un bon equilibri", adverteix Xavi Pascual.

stats