Lliga Endesa
Esports Bàsquet 26/04/2012

Barça Regal i Caja Laboral, les millors defenses se citen al Palau Blaugrana

Xavi Pascual i Dusko Ivanovic s'han enfrontat en 27 partits, dels quals el tècnic de Gavà n'ha guanyat 15 i n'ha perdut 12. A més, l'Assignia Manresa juga contra el Reial Madrid (21.45 hores) i el Fiatc Joventut, contra l'Unicaja (20.45 hores)

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal

BarcelonaDes de la temporada 1992-93, totes les finals de l'ACB, ara Lliga Endesa, han tingut el Barça Regal o el Caja Laboral com un dels seus dos protagonistes. Aquest dijous (20 hores, Teledeporte) els dos equips s'enfrontaran al Palau Blaugrana, on Dusko Ivanovic ha convocat Carlos Martínez, un aler de 16 anys que es pot convertir en un dels joves que abans debuti a la competició.

Barça Regal i Caja Laboral, que té Pablo Prigioni i Fernando San Emeterio amb problemes físics, són els dos equips amb millor defensa de la Lliga Endesa. Xavi Pascual i Dusko Ivanovic s'han enfrontat en 27 partits, dels quals el tècnic de Gavà n'ha guanyat 15 i n'ha perdut 12.

Quan finalitzi el seu partit al Palau Blaugrana, el Barça Regal estarà pendent del que faci el Reial Madrid, que aquest dijous visita la pista de l'Assignia Manresa (21.45 hores, Esport3). A més, el Fiatc Joventut rebrà (20.45 hores) a Badalona un abatut Unicaja.

stats