Lliga Endesa
Esports Bàsquet 17/05/2012

El Barça Regal inicia la defensa del títol contra el Lucentum Alacant

El vigent campió obre aquest dijous (20.45 hores, Esport3) els quarts de final de la Lliga Endesa al Palau Blaugrana amb Joan Carles Navarro gairebé descartat

àlex Gozalbo
1 min
Joan Carles Navarro i Toni Bové

BarcelonaEl Barça Regal inicia aquest dijous (20.45 hores, Esport3) la defensa del títol jugant el primer partit dels quarts de final de la Lliga Endesa contra el Lucentum Alacant. Sis dies després de perdre contra l'Olympiacos, l'equip blaugrana torna a competir i el seu entrenador, Xavi Pascual, demana el suport del públic: "En aquests moments tots el barcelonistes hem d'estar junts. No és un moment fàcil per al Barça Regal", reconeix el tècnic.

L'entrenador encara no sap si podrà comptar amb Joan Carles Navarro, a qui considera "baixa pràcticament segura". L'escorta, que aquesta temporada s'ha perdut sis partits a la Lliga Endesa i cinc a l'Eurolliga, segueix amb les doloroses molèsties a la fàscia plantar.

Tampoc jugarà Kosta Perovic, que ha estat donat de baixa per poder donar entrada a Erazem Lorbek.

El Barça Regal i el Lucentum Alacant s'han enfrontat tres vegades aquesta temporada, una als quarts de final de la Copa del Rei i dues a la temporada regular de la Lliga Endesa. L'equip blaugrana s'ha imposat en tots els precedents.

stats