Copa de la Reina
Esports Bàsquet 10/03/2012

El Girona FC debuta a una Copa de la Reina amb ganes de fer-la grossa

El conjunt que entrena Anna Caula s'enfrontarà aquest dissabte (16 hores, Esport3) al Perfumerías Avenida, el vigent campió d'Europa

àlex Gozalbo
1 min
Temps mort del Girona FC

MadridEl Girona FC juga aquest cap de setmana a Arganda del Rey la Copa de la Reina, un títol que es completa amb la participació de tres equips d'Eurolliga Femenina. El conjunt que entrena Anna Caula s'enfrontarà aquest dissabte (16 hores, Esport3) al Perfumerías Avenida, el vigent campió d'Europa. L'altra semifinal la disputaran el Ciudad Ros Casares València i el Rivas Ecópolis (12 hores, Teledeporte i Canal 9 Dos).

Llorenç Biargé, president del Girona FC, explica que "jugar una fase final de la Copa de la Reina de només quatre equips és un pas molt important i una oportunitat històrica". Anna Caula, entrenadora del conjunt, reconeix que "l'objectiu es tornar amb la sensació d'haver gaudit".

Tot i que el Girona FC ha perdut els dos enfrontaments directes d'aquesta temporada contra el Perfumerías Avenida (73-77 a Girona i 77-71 a Salamanca), el rival no se li dóna malament al conjunt que entrena Anna Caula ja que compta amb un joc interior (Gisela Vega, Angelica Robinson i Georgina Bahi) capaç d'aturar físicament a jugadores com Erika de Souza o DeWanna Bonner, millor jugadora (MVP) de la darrera edició disputada a València.

Uns 200 aficionats del Girona FC viatjaran a Arganda del Rey per animar el seu equip.

stats