Lliga Femenina
Esports Bàsquet 09/04/2012

L'Uni Girona debuta aquest dilluns a Salamanca en la lluita pel títol de la Lliga Femenina

L'equip que entrena Anna Caula disputarà aquest dilluns (20.30 hores) el primer partit de les semifinals de la Lliga Femenina contra el Perfumerías Avenida

àlex Gozalbo
1 min
Anna Carbó i Isa Sánchez

BarcelonaL'Uni Girona disputarà aquest dilluns (20.30 hores) el primer partit de les semifinals de la Lliga Femenina a Salamanca, on s'enfrontarà al Perfumerías Avenida. La sèrie està prevista al millor de tres enfrontaments.

El gran somni de l'Uni Girona és fer-se amb una de les tres places que donen dret a jugar l'Eurolliga Femenina. Si el Rivas Ecópolis, que va perdre el primer partit contra el Ciudad Ros Casares València (70-61), no es classifica per disputar la final, l'equip que entrena Anna Caula jugarà la màxima competició europea ja que va acabar la temporada regular per davant a la classificació. Si el Rivas Ecópolis accedeix a la final, el conjunt gironí necessitaria eliminar el Perfumerías Avenida per obtenir el premi.

Els tres precedents d'aquesta temporada afavoreixen el Perfumerías Avenida, que es va imposar en els dos partits de la Lliga Femenina (73-79 a Girona i 77-71 a Salamanca) i en el de semifinals de la Copa de la Reina (71-67 a Arganda del Rey).

stats