Lliga Endesa
Esports Bàsquet 13/06/2012

El Barça Regal s'aferra a l'orgull per forçar el cinquè partit de la final contra el Reial Madrid

El campió està obligat a guanyar aquest dimecres (22 hores, La 1) i aquest dissabte per revalidar un títol que s'ha complicat, i força

àlex Gozalbo
1 min
Palacio de los Deportes de la Comunidad de Madrid

BarcelonaSense marge d'error, el Barça Regal juga aquest dimecres (22 hores, La 1) el quart partit de la final de la Lliga Endesa a Madrid, on dilluns va sortir derrotat. El campió de la passada edició està obligat a guanyar dos enfrontaments per revalidar un títol que s'ha complicat i força contra un equip en creixement que busca aixecar un trofeu que no olora des del 2007.

No li queden gaires forces, al Barça Regal, al qual s'exigeix que faci sortir l'orgull que es pressuposa a qualsevol campió per forçar el cinquè i definitiu partit o, almenys, per intentar-ho. L'equip blaugrana s'aferra al record de la temporada 1999-2000, quan es va refer d'una derrota per 26 punts de diferència contra el Reial Madrid per acabar forçant el cinquè partit.

"La mentalitat que tenim és que és indiferent guanyar d'un que de 30, i que això encara no s'ha acabat", explica Joan Carles Navarro, que avui dimecres fa 32 anys. "Hem de millorar moltes coses si volem lluitar per la victòria. Ara ells tenen més confiança que nosaltres i haurem d'esforçar-nos-hi molt, sobretot en l'aspecte anímic", reconeix l'escorta, que dilluns tan sols va anotar un dels vuit tirs de camp que va intentar.

stats