Copa del Rei ACB 2012
Esports Bàsquet 15/02/2012

Quin serà el jugador descartat del Barça Regal a la Copa del Rei de bàsquet?

Kosta Perovic, Joe Ingles, C. J. Wallace i Boniface Ndong analitzen a l'ARA la decisió que deixarà un d'ells sense jugar aquest dijous contra el Lucentum Alacant

àlex Gozalbo
1 min
C. J. Wallace

BarcelonaXavi Pascual, entrenador del Barça Regal, haurà de descartar aquest dimecres un jugador per al partit de quarts de final de la Copa del Rei contra el Lucentum Alacant. Si l'equip es classifica per a les semifinals, el tècnic encara podrà fer un últim canvi per afrontar els dos partits decisius.

En el partit contra el Lucentum Alacant jugat el passat 8 de gener el descartat va ser Kosta Perovic. Els quatre jugadors que aquesta temporada han entrat a les rotacions són:

Kosta Perovic

5,8 punts i 2,7 rebots en 14 partits

"Sóc de l'opinió que sempre cal pensar en positiu. Si ho fas, et passaran coses positives. No ens podem permetre el luxe de pensar que no estem a l'alçada de l'equip. Són les normes i les acceptem", diu el pivot.

Joe Ingles

4,1 punts i 1,5 rebots en 14 partits

"No estic nerviós. Tot l'equip coneix la situació i l'únic que puc fer és jugar el millor possible si m'escullen a mi i animar els companys, si em quedo fora. La clau és mantindre un pensament optimista i seguir treballant dur", opina l'aler.

C. J. Wallace

5,5 punts i 4,3 rebots en 15 partits

"Tothom vol jugar, però al mateix temps tothom coneix la situació. Formar part d'un gran equip significa que has d'entendre aquestes situacions. M'agradaria jugar i ajudar l'equip, però si em quedo fora ajudaré en els entrenaments i aportant energia positiva", assegura l'aler pivot.

Boniface Ndong

9,1 punts i 7,0 rebots en 17 partits

"M’encanta aquesta competició. L’únic que vull és que guanyem i si només he de jugar deu minuts no passarà res", explica el pivot.

stats