Esports Bàsquet 13/04/2012

El València Basket busca contra el Lietuvos Rytas bitllet per a la final de l'Eurocup

Renaldas Seibutis i Jonas Valanciunas, jugador que va ser escollit pels Toronto Raptors en el darrer 'draft' de la NBA, són dos dels jugadors més perillosos de l'equip lituà

àlex Gozalbo
1 min

El València Basket buscarà aquest dissabte (13.30 hores, Canal 9 Dos i Eurosport 2) classificar-se per a la final de l'Eurocup en un duel contra el Lietuvos Rytas. L'equip valencià, que està entrenat per Velimir Perasovic, tindrà la baixa de Rodrigo San Miguel.

Uns 200 seguidors valencians s'han desplaçat fins a Moscou. El València Basket i el Lietuvos Rytas són els dos equips amb més tradició a la segona competició europea, ja que els dos conjunts l'han guanyat en un parell d'ocasions. Els valencians ho van fer els anys 2003, quan es jugava sota el nom d'ULEB Cup, i 2010. Els lituans, per la seva banda, van guanyar les edicions del 2005 i el 2009.

El Lietuvos Rytas és un equip entrenat per Aleksandar Dzikic, que va ser ajudant dels Minnesota Timberwolves a la NBA. Aquesta temporada ha guanyat 11 dels 14 partits jugats a l'Eurocup. Renaldas Seibutis i Jonas Valanciunas, jugador que va ser escollit pels Toronto Raptors en el darrer 'draft', són dos dels seus jugadors més perillosos.

L'altra semifinal de l'Eurocup la jugaran a les 16.30 hores el BC Khimki de Moscou i l'Spartak de Sant Petersburg.

stats