BÀSQUET
Esports Bàsquet 06/07/2011

Rabaseda: "Fa anys que sacrifico moltes coses per arribar fins aquí"

Sobre la nova temporada ha reconegut que serà un any "molt difícil", però considera que hi ha un equip "molt competitiu i que aspirarà a tots els títols"

Efe
2 min

BarcelonaL'aler gironí Xavi Rabaseda, que ha estat presentat com a nou jugador del Barça Regal per a les tres pròximes temporades, ha explicat que afronta el nou repte "amb il·lusió i compromís", perquè ha estat anys "sacrificant moltes coses" per poder tornar a vestir la samarreta blaugrana.

El seu retorn a la disciplina blaugrana s'ha avançat, ja que la cessió al Fuenlabrada era inicialment per dues temporades. Respecte això, Rabaseda ha comentat que quan va arribar amb tretze anys a la Masia, "el meu somni era aquest". "Afronto aquest any amb il·lusió i compromís. He estat molts anys sacrificant moltes coses per poder arribar fins aquí", ha afegit el jove jugador.

Sobre la nova temporada ha reconegut que serà un any "molt difícil", però considera que hi ha un equip "molt competitiu i que aspirarà a tots els títols".

Ocupar el lloc de Roger Grimau o Gianluca Basile "és un repte i espero que m'acompanyi la sort per aconseguir-ho", ha comentat Rabaseda, que ha agraït el Fuenlabrada l'oportunitat de jugar l'any passat a la lliga ACB.

A la plantilla portarà el número 22, renunciant al deu que habitualment portava. "Crec que el número 10 està reservat a grans jugadors i ara portaré el 22, perquè ha estat el que m'ha donat l'oportunitat de jugar a l'ACB", ha indicat.

El gironí ha explicat que el seu referent sempre ha estat Juan Carlos Navarro, encara que reconeix que Navarro té alguna cosa especial que difícilment ell podrà adquirir per molt que s'entreni. "Estic convençut de poder adaptar-me ràpidament a l'equip. A Fuenlabrada ningú em va garantir minuts i me'ls vaig guanyar. Aquí intentaré fer el mateix, aportant el màxim en defensa a nivell d'equip", ha asseverat.

El director esportiu de la secció de bàsquet blaugrana, Joan Creus, ha recordat que Rabaseda és un jugador que ha passat per totes les categories del club i sap quins són els objectius de l'equip. "El salt de júnior al primer equip és difícil i abans d'iniciar l'última temporada vam signar un compromís per quatre anys, dels quals ara n'hi resten tres", ha informat. "Creiem que és un jugador idoni per ser al primer equip i al costat de Víctor Sada i Juan Carlos Navarro és un dels tres jugadors sortits de la base que ha passat per totes les categories, cosa de la qual hem de felicitar", ha afegit.

stats