NBA
Esports Bàsquet 01/05/2011

Randolph i Marc guien els Grizzlies en el primer triomf de les semifinals a Oklahoma (101-116)

Lionel Hollins continua fent història amb els Memphis Grizzlies que dirigeix i aquesta nit ha aconseguit que els seus jugadors sumin el primer triomf a la sèrie de semifinals de conferència

Redacció
1 min
Marc Gasol supera dos jugadors dels Thunder.

BarcelonaMarc Gasol continua deixant bocabadada a mitja NBA. El '33' dels Grizzlies, que finalitza contracte aquest estiu i ha de renovar, ha estat un dels jugadors clau en el triomf contra pronòstic de Memphis aquesta nit a Oklahoma davant els Thunder de Kevin Durant.

I és que els Grizzlies han estat per davant durant gairebé tot el partit i no han deixat escapar en cap moment l'avantatge que han aconseguit a partir del segon quart, sempre per sobre dels deu punts. Tot i no aturar Kevin Durant, autor de 33 punts, han pogut desactivar altres peces importants com Kendrick Perkins (2 punts) o el suplent James Harden, que s'ha quedat en cinc. Tot això amanit amb els baixos percentatges provocats a Westbrook (9/23 en tirs).

Pel que fa a Memphis, el millor ha estat, de nou, Zach Randolph, que ha fet la seva millor anotació històrica en 'play-off' amb 34 punts i en tot moment ha estat acompanyat a la zona per Marc Gasol, que ha anotat 20 punts i ha agafat 13 rebots.

Ara, els Grizzlies jugaran el proper partit la matinada de dimarts a dimecres també a Oklahoma.

stats