ACB
Esports Bàsquet 25/04/2011

El Regal Barça guanya un derbi que contenta tothom (65-68)

El derbi de Badalona ha satisfet els dos equips ja que el Regal Barça segueix com a líder de l'ACB i el DKV Joventut ha netejat la imatge dels darrers partits

Kosta Perovic i Will McDonald.

BadalonaEl derbi de Badalona ha satisfet els dos equips. El Regal Barça ha guanyat (65-68) i segueix com a líder de l'ACB. El DKV Joventut, per la seva banda, ha netejat la imatge dels darrers partits i s'ha reconciliat amb el seu públic.

El partit ha començat tan desigualat com s'esperava. El Regal Barça ha encetat el partit liderant el marcador a Badalona, on s'ha fet fort amb un parcial de 0-9 contra el DKV Joventut. Alan Anderson (10 punts) i Joan Carles Navarro (8) han anotat amb molta facilitat en un primer quart que ha acabat amb el resultat de 16-23.

A poc a poc el DKV Joventut ha anat millorant ofensivament, encara que ha continuat amb problemes en defensa. El Regal Barça s'ha mostrat ambiciós en el rebot i això li ha permès disposar de moltes segones oportunitats. La renda visitant ha arribat fins als 15 punts (21-36). Al descans, 27-36.

El DKV Joventut ha reaccionat després del descans i, gràcies a un parcial 12-1, ha deixat l'avantatge del Regal barça en un punt (39-40). El coratge dels jugadors de l'equip local els ha portat a multiplicar-se en defensa i a arriscar més en atac, on han aprofitat els llançaments exteriors de David Jelinek. Mentre, el Regal Barça tan sols ha anat sumant des de la línia de tirs lliures. Al final del tercer quart, 52-57.

La Penya ha tingut alguna opció per empatar el partit al darrer quart, però mai ha sabut encertar en els tirs decisius i el Regal Barça, que tan sols ha anotat sis punts en els primers nou minuts del darrer quart, s'ha emportat la victòria (65-68). Quinton Hosley ha pogut empatar el partit amb un triple des del centre del camp, però el seu intent s'ha quedat curt.