ACB
Esports Bàsquet 23/01/2011

El Regal Barça no afluixa i guanya a la difícil pista del Gran Canària (54-75)

Victòria del líder de la Lliga ACB al Centro Insular de Deportes de Las Palmas, on no aconseguia imposar-se des de fa cinc anys

Cistella de Roger Grimau.

Las PalmasVictòria del Regal Barça a casa del Gran Canària 2014 (54-75), una pista difícil on el Reial Madrid d'Ettore Messina va perdre aquesta temporada. El conjunt blaugrana, que no guanyava al Centro Insular de Deportes des de feia cinc anys, ha pogut imposar el seu joc, sobretot a partir del tercer quart.

Joan Carles Navarro, autor de 23 punts, ha estat el màxim anotador d'un Regal Barça que es troba al primer lloc a la classificació a la Lliga ACB, on el Reial Madrid té les mateixes victòries. El conjunt català ha estat molt encertat en els tirs de tres, i ha anotat 7 dels 12 intents que ha intentat en els dos darrers quarts.

Un parcial 0-10 després del descans ha posat al conjunt que entrena Xavi Pascual per davant, lideratge que ja no ha abandonat en la resta del partit.

El Regal Barça, que haurà de fer nit a Las Palmas, viatjarà demà a Barcelona, on començarà a preparar el partit d'Eurolliga de dijous.