Eurolliga
Esports Bàsquet 17/02/2011

El Regal Barça obté a Roma el bitllet per a quarts de final de l'Eurolliga (65-74)

Després de la victòria a Roma, Regal Barça i Maccabi Electra es jugaran la propera setmana a Tel Aviv el primer i el segon lloc del grup

Roger Grimau i Darius Washington.

Roma p { margin-bottom: 0.21cm; } Palalottomatica ha fet patir el Regal Barça, que s'ha imposat a la Lottomatica Roma (65-74) i ha aconseguit la quarta victòria a un Top 16 on encara es manté invicte. El triomf del Maccabi Electra a la pista de l'Union Olimpija (65-83) fa que l'equip blaugrana es classifiqui per als quarts de final. El Regal Barça es jugarà la propera setmana a Tel Aviv si passa com a primer o com a segon de grup.

Els dos primers quarts han estat nefastos, oferint tots dos equips un nivell impropi del Top 16 de l'Eurolliga. La Lottomatica Roma, per les pròpies limitacions. El Regal Barça, per una manca de concentració evident després d'aixecar diumenge el títol de campió de la Copa del Rei. El partit ha arribat al final del primer quart amb empat (14-14). El conjunt local ha arribat a tenir una renda de sis punts en un segon període on només Jaka Lakovic ha tingut el punt de mira ajustat que ha finalitzat amb 27-25.

La situació no ha millorat després del descans i el conjunt local ha arribat al seu màxim avantatge (43-30), tot aprofitant les moltes pèrdues de pilota del Regal Barça i l'efectivitat des de la línia de tres punts (4/4). Al final del tercer quart, 51-46.

La remuntada visitant ha arribat al darrer quart, gràcies a una millora en defensa. Alan Anderson ha empatat l'encontre a 53 punts a falta de cinc minuts i mig per al final. El Regal Barça ha sabut jugar millor la recta final d'un partit que ha acabat amb 65-74.