Eurolliga
Esports Bàsquet 04/01/2011

Maccabi, Olimpija i Lottomatica, els rivals del Regal Barça en la segona fase de l'Eurolliga

El camí del Regal Barça cap a la 'final four' del Palau Sant Jordi passarà per Tel Aviv, Ljubljana i Roma

Toni Padilla
1 min
Alan Anderson (Regal Barça) en acció a la pista del Bilbao

BarcelonaEl Regal Barça, vigent campió de l'Eurolliga, ja coneix els seus rivals en la segona fase. Malgrat l'entitat dels adversaris, els homes de Xavi Pascual han evitat un grup encara més complicat. Els tres rivals són el Maccabi de Tel Aviv, equip del qual acaba d'arribar precisament el nord-americà Alan Anderson, els italians de la Lottomatica de Roma i els eslovens de l'Olimpija de Ljubljana.

La primera fase començarà el 19 de gener i finalitzarà el 3 de març. Els dos primers classificats jugaran els quarts de final, eliminatòria al millor de cinc partits, entre el 22 de març i el 6 d'abril.

El Maccabi ha finalitzat la primera volta com a campió del seu grup amb una sola derrota en 10 partits i sembla el rival més complicat. L'Olimpija, per exemple, ha acabat segon del grup D, però amb pitjor balanç que el Barça (6 victòries i quatre derrotes). Al campió eslovè hi juga un vell conegut del Barça, Vlado Ilievski. Els blaugrana, malgrat haver finalitzar tercers de grup, només han perdut tres partits. La Lottomatica de Matteo Boniciolli ha accedit a la segona fase amb 5 victòries i 5 derrotes.

El Power Electronics València, per la seva part, serà al grup de l'Olympiacos –finalista la temporada passada–, el Zalgiris i un dels rivals del Barça en la primera fase, els turcs del Fenerbahçe.

GRUP E: Panathinaikòs, Caja Laboral de Vitòria, Unicaja de Màlaga i Lietuvos Rutas

GRUP F: Maccabi, Olimpija, Regal Barça i Lottomatica de Roma

GRUP G: Montepaschi Siena, Reial Madrid, Efes Pilsen i Partizan de Belgrad

GRUP H: Olympiacos, Fenerbahçe Ulker, Zalgiris Kaunas i Power E. València

stats