Eurolliga
Esports Bàsquet 09/12/2010

El millor Ricky aconsegueix que el Regal Barça esgarrapi la victòria a camp del Fenerbahçe (69-75)

El base ha completat un partit rodó amb 10 punts, 10 assistències, 7 faltes rebudes, 4 rebots i 3 recuperacions

Ricky Rubio busca anotar contra el Fenerbahçe.

BarcelonaEl Regal Barça s'ha imposat al Fenerbahçe Ulker (69-75) i encara opta al lideratge del grup C. L'equip català, liderat pel millor Ricky Rubio de la temporada, s'ha quedat a dos punts d'igualar el bàsquet-average del partit de la primera volta.

Ricky Rubio (10 punts, 10 assistències, 7 faltes rebudes, 4 rebots i 3 recuperacions) ha estat un dels referents d'un equip que sempre ha anat per davant en el marcador. I ha aconseguit provocar la primera derrota del Fenerbahçe al Sinan Erdem.

El Regal Barça ha treballat molt bé des del primer minut, amb Erazem Lorbek marcant les diferències a la primera part. El pivot eslovè, però, ha patit una forta contusió a la cresta il·líaca de la cama esquerra i no ha pogut jugar durant la segona part. Tot i això, l'equip que entrena Xavi Pascual ha continuat dominat el marcador. El Fenerbahçe s'ha apropat a tres punts però mai ha capgirat el resultat.

Al final, el Regal Barça ha lluitat per la diferència de punts, però no ha pogut arribar a guanyar de vuit, que és la renda que el Fenerbahçe va aconseguir al Palau Blaugrana (61-69).

Fenerbahçe Ulker, 69 (14+14+23+17): Ukic (13), Onan (6), Lavrinovic (4), Peker (12), Tomas (11) –cinc inicial – Turkcan (2), Greer (2), Savas (5), Kinsey (10), May (4), Preldzic (-)

Regal Barça, 75 (21+19+16+15): Rubio (10), Vázquez (11), Ingles (4), Lorbek (11), Grimau (2) – cinc inicial – Sada (-), Lakovic (10), Perovic (2), García (2), Ndong (14), Morris (9)

Àrbitres: Christodoulou (GRE), Taurino (ITA) i Ryzhyk (UKR)