ACB
Esports Bàsquet 04/05/2011

El Regal Barça sua més del previst a Alacant (76-84)

El Barça ha sumat un altre triomf a la Lliga ACB contra el Meridiano Alacant, equip que se salvarà si aquest dijous el Menorca no aconsegueix guanyar

Redacció
1 min
Joe Ingles a punt d'esmaixar

BarcelonaHa calgut que la inspiració de Juan Carlos Navarro es fes efectiva per poder vèncer al Centro de Tecnificación d'Alacant. Els 25 punts de l'escorta de Sant Feliu han resultat claus per poder superar la trampa que suposa jugar contra un equip que s'està jugant la salvació en les darreres jornades.

En el primer temps el Regal ha mostrat la seva millor cara, segur de sí mateix i també ha jugat un molt bon bàsquet. Al descans els catalans vencien per catorze punts (29-43) però després del descans tot ha canviat.

El Meridiano Alacant va treure tota la seva rauxa i va aconseguir posar la por al cos als de Pascual, que van veure com la seva renda passava dels 19 punts (31-50) a només un (59-60) en tan sols deu minuts. Tot i així el Barça ha sabut refer-se i gràcies a Navarro i N'Dong i ha tancat el matx a falta de tres minuts per acabar (63-75).

stats