Eurolliga
Esports Bàsquet 25/03/2011

El Regal Barça ja sap què és assolir la Final Four havent perdut el factor pista

Els culers tenen motius per a l'esperança. En els dos darrers anys els de Pascual han sabut vèncer un dels dos partits fora de casa

David Jover
2 min
Pascual i els jugadors demanen explicacions als àrbitres

BarcelonaDes que el play-off de quarts de final és a cinc partits el Barça sempre la superat. Aquest és el tercer any de vida d'aquest format i el Regal Barça i Xavi Pascual ja saben què és perdre un partit a casa dels dos primers disputats i després aixecar l'eliminatòria.

Contra el Panathinaikòs no ha de ser diferent i els blaugranes han de demostrar que són el campió i que poden donar-li la volta, de nou, al factor pista que actualment tenen en contra.

El dos precedents els trobem en les dues darreres temporades. La 2008-09 els blaugranes es van jugar el passi a la Final Four contra el Tau Cerámica, actual Caja Laboral.

El primer partit de l'eliminatòria se'l va emportar el conjunt basc, i els blaugrana van vèncer en el segon. En els dos partits a Vitòria el Barça va patir molt en el tercer però va donar un cop d'autoritat en el quart aconseguint igualar l'eliminatòria i portant el cinquè partit al Palau, on no van fallar.

La temporada passada, el mateix. El rival va ser el Reial Madrid, que va endur-se el segon partit de la sèrie del Palau. Quan l'eliminatòria es va traslladar a Vistalegre els blaugranes es van cruspir els madrilenys aconseguint els dos partits fora de casa.

Els precedents són favorables, l'equip és una pinya, i a més el Barça ja sap què és guanyar-li al Panathinaikòs a l'Oaka -durant el Top 16 de l'any passat i a la fase regular de fa dos anys- . Ara el Barça s'ha de concentrar a jugar a bàsquet com saps, perquè quan ho ha fet, ha estat superior al conjunt grec.

stats