ACB:PLAY-OFF
Esports Bàsquet 19/05/2011

El Regal Barça s’emporta el primer partit contra l’Unicaja després d’un gran tercer quart (76-65)

No ha estat gens fàcil, però quan el Barça ha posat la directa no l’ha pogut parar ningú. Navarro i Lorbek han liderat un equip que ha tingut en Sada i Vázquez els ‘outsiders’

David R. Jover
Roger Grimau intenta entrar a cistella davant l'oposició de l'aler Tripkovic.

Barcelona“Beneït tercer quart”, haurà pensat Xavi Pascual a l’acabar el partit. I és que el Regal Barça no ha estat del tot bé en línies generals. La grapa i la rauxa de dies anteriors no s’ha vist sobre el parquet fins a la segona part, quan els blaugrana han sentenciat el matx. A la primera part, ben poca cosa pel que fa a joc, només petits detalls de Navarro.

Al descans s’havia arribat amb un marcador molt ajustat, 37-35. Però a la represa tot ha canviat. De la mà de Lorbek i Navarro el Regal s’ha crescut i amb un parcial final de 21-8 ha agafat una renda que no ha deixat escapar.

En l’últim període el Barça només ha patit durant minut i mig, quan l’Unicaja ha fet un parcial de 0-4 només començar i això ha posat, per uns segons, l’ai al cor dels seguidors. Ha estat un miratge. Dues grans jugades de Vázquez i N’Dong i cinc punts gairebé consecutius de Navarro –amb triple espectacular inclòs- han deixat l’avantatge en disset punts, 68-51, a falta de quatre minuts.

Els darrers instants han servit per veure com Navarro també és capaç de donar assistències genials a Fran Vázquez i per constatar un intent de millora de Terence Morris, molt més actiu que en altres ocasions. Al final, tretze de diferència sobre un Unicaja que ha trobat a faltar l’anotació de Fitch.

Dissabte, a les 18 hores per Teledeporte, el segon assalt.