ACB
Esports Bàsquet 12/12/2010

El Regal Barça, plagat de baixes, visita la pista d'un Valladolid que encara no ha perdut a casa

Després de guanyar a la pista del Fenerbahçe el passat dijous, els barcelonistes busquen tornar a guanyar en competició domèstica per no allunyar-se del liderat

David Jover
1 min

BarcelonaXavi Pascual té molts maldecaps. Si ja és complicat gestionar un grup confeccionat amb tantes estrelles, més difícil és quan aquestes són baixa i no pots disposar d'elles. Gianluca Basile i Pete Mickeal, recent operat a Miami de la seva condropatia al genoll, són baixes de llarga duració, ja que estaran al voltant de dos mesos fora de les pistes. Juan Carlos Navarro, amb problemes de lumbàlgia, i que va ser sotmès a una rizòlisi setmanes enrere, podria tornar a jugar, però la seva presència no està garantida. I per acabar, Erazem Lorbek, que ha patit una contusió a la cresta ilíaca del costat esquerre. Amb totes aquestes baixes, Xavi Pascual ha inscrit en l'ACB per aquest partit a Iván García, actualment jugador del filial blaugrana.

El rival no serà fàcil. Les estadístiques a dia d'avui diuen que els de Porfi Fisac no han perdut cap partit a casa. Cinc partits, cinc victòries (. El pavelló Pisuerga no serà presa fàcil però el Barça sap que és guanyar allà. Dels 32 partits disputats a Valladolid des de l'any 1977, el Regal Barça n'ha guanyat 28 i els locals tan sols quatre. De fet, la darrera victòria dels val·lisoletans es remunta sis temporades enrere.

El partit, a més, servirà per veure si els de Pascual tornen a la seva línia guanyadora a l'ACB després de la derrota davant Estudiantes. No és casualitat que els catalans hagin perdut aquesta temporada tants partits, tres, com en tota la temporada anterior.

stats