BÀSQUET-EUROLLIGA
Esports Bàsquet 03/03/2011

Regal Barça-Olimpija: Un tràmit que cal superar

El Regal Barça rep al Palau l’Olimpija Ljubljana (20.45, Esport3) en un matx que no té cap transcendència. Panathinaikòs, Caja Laboral o Lietuvos Rytas, rivals dels culers als quarts de final

David Jover
1 min

BARCELONAQuan fas els deures en els primers cinc partits pot ser que passi el que succeirà avui al Palau, que el sisè matx tingui una importància relativa. L’única cosa important és el prestigi i el fet de veure’s al capdamunt de la taula amb un balanç de sis victòries i cap desfeta.

Però avui el centre d’atenció de la jornada es desplaçarà a Màlaga i a Vílnius. Al Martín Carpena s’hi disputa l’Unicaja-Panathinaikòs, en què els grecs poden quedar-se fora si perden. En cas de victòria, quedarien segons si el Caja Laboral venç al Lietuvos Rytas, i primers si els d’Ivanovic perden a Vílnius.

Al Siemens Arena s’enfronten el Lietuvos Rytas i el Caja Laboral. Els vitorians seran primers de grup guanyant, no depenen de ningú per ser primers de grup. En canvi, poden quedar fora si perden i el Panathinaikòs guanya a Màlaga.

Els contrincants del Regal Barça poden ser:

El rival serà el Lietuvos Rytas si... venç al Caja Laboral i el Panathinaikòs guanya a Màlaga.

El rival serà el Panathinaikòs si... cau al Martín Carpena de Màlaga i el Caja Laboral surt victoriós de la pista del Lietuvos.

El rival serà el Caja Laboral si... perd a la pista del Lietuvos i l’Unicaja guanya al Panathinaikòs

stats