BÀSQUET
Esports Bàsquet 03/03/2011

Joan Creus, dues temporades més

Demà a les 11.30 hores tindrà lloc, a la sala Ricard Maxenchs del Camp Nou, la roda de premsa amb la presència del directiu responsable de la secció, Joan Bladé

Redacció
2 min

BarcelonaSi el passat 13 de gener va ser el tècnic del Regal FC Barcelona el que va rubricar en forma de signatura el seu acord per ampliar contracte per dues temporades més, aquest dijous s’ha anunciat la continuïtat del secretari tècnic de l’equip de bàsquet.

Joan Creus va començar la seva tasca als despatxos del FC Barcelona a finals de la temporada 2007/08, quan va substituir l’ara agent de jugadors i també exblaugrana Zoran Savic. El 30 d’octubre del 2009, Creus va signar una ampliació del seu contracte fins el 2011. I és ara, quan recolzat per la nova junta directiva i pel propi tècnic de l’equip, ha tornat a veure recompensat el seu gran treball al capdavant de la secció amb una nova renovació per dues temporades més.

Amb ell als despatxos, el club ha aconseguit configurar grans plantilles. La de la temporada 2008/09 sense anar més lluny, el club va configurar un equip guanyador amb jugadors del renom de Navarro –que tornava de la seva etapa NBA-, Andersen, Sada, Burton o Santiago, entre d’altres, mentre que la temporada passada, malgrat les baixes d’homes rellevants com Ilyasova o l’australià Andersen, la gestió de Creus des dels despatxos també va facilitar l’arribada d’un jugador com Ricky Rubio, o altres com Terence Morris o Pete Mickeal.

Pascual i Creus són una parella de fet molt ben avinguda. La comunicació entre ambdós és diària i això s’ha traduït en èxits esportius constants des de la temporada 2008/09 quan el club va tornar a conquerir la Lliga ACB, cinc temporades després.

Però si d’una cosa se’n pot sentir orgullós el secretari tècnic barcelonista i l’entrenador del primer equip és de la temporada 2009/10. Tots els títols en joc, tret de la Lliga ACB, van ser aconseguits, en especial un del que tothom se sent especialment orgullós: l’Eurolliga aconseguida a la Final a Quatre de París. Al costat de Pascual també ha guanyat dues Lligues Catalanes, dues Supercopes ACB, dues Copes del Rei i una Lliga ACB.

stats