ACB
Esports Bàsquet 29/05/2011

El Regal Barça s’emporta el segon partit contra el Caja Laboral (78-62)

El conjunt blaugrana ha tingut en els secundaris Víctor Sada i Jaka Lakovic els artífexs del triomf en el segon partit de semifinals

David R. Jover
1 min
Navarro intenta avançar amb la pilota davant l'oposició de Brad Oleson.

BarcelonaEl Regal Barça ha vençut aquest migdia en el segon partit de semifinals el Caja Laboral Baskònia per un clar 78-62. Amb aquesta victòria el Barça se situa 2-0 en l'eliminatòria i el proper dimecres a Vitòria tindrà l'oportunitat de segellar el passi a la final.

El partit d'avui, tot i la diferència final, ha estat més complicat que el de l'altre dia. No ha estat fins als darrers cinc minuts quan els de Pascual, gràcies a Sada i Lakovic, han agafat una renda de deu punts que no han deixat anar (61-51) i que després han augmentat gràcies a Anderson (12p) i Morris, que han tancat el partit deixant setze punts de diferència. Navarro, que no ha fet falta que jugués gaire, ha anotat onze punts.

Per arribar fins a la diferència final s'ha hagut de patir. El Caja Laboral, sense fer res d'extraordinari, sempre s'ha mantingut en el partit amb els punts de Teletovic, Barac i San Emeterio. La peça que avui ha fallat en l'engranatge basc ha estat Marcelinho Huertas, que ha estat molt ben defensat per Sada i Rubio i no ha pogut fer jugar el seu equip. Un dels reptes de Pascual és que el base brasiler no assisteixi ni faci jugar el seu equip.

El Regal, doncs, suma així el segon triomf a la sèrie i pot sentenciar al Buesa Arena dimecres o divendres.

stats