Copa del Rei ACB 2012
Esports Bàsquet 17/02/2012

El Madrid pateix més del previst per superar el Fuenlabrada (75-66)

El Mad-Croc ha aguantat fins els darrers cinc minuts de partit, moment en què el físic i la qualitat dels de Pablo Laso ha decidit el matx

David R. Jover
Llull avança davant la pressió de Laviña

BarcelonaEl Mad-Croc Fuenlabrada ha estat a punt de donar la sorpresa en el derbi madrileny de la Copa del Rei. Els de Porfi Fisac han arribat a manar en el marcador en els primers deu minuts, però a mesura que ha avançat el partit el Madrid ha agafat la iniciativa en el marcador i no ha deixat escapar el partit. Tot i així el 'Fuenla' ha empatat el matx en el darrer quart (55-55 i 59-59), però en els darrers quatre minuts el Madrid ha estat més encertat.

El somni del Mad-Croc ha estat vigent durant tot el partit. A base de coratge, ambició i treball els del sud de Madrid s'han mantingut vius en el matx i mai no han perdut la fe en una possible victòria. Però el físic i els centímetres dels de Pablo Laso s'ha imposat en el tram final de partit. En un tres i no res el Madrid s'ha situat onze punts amunt (71-60) quan restaven tres minuts per acabar.

El Fuenlabrada, fos físicament, no ha abaixat els braços en cap moment tot i saber que ja no tenia res a fer i ha intentat apropar-se en el marcador sense gaire èxit (75-66, final). La bona feina de l'andorrà Quino Colom durant tot el partit i també del tirador neozelandès Kirk Penney no ha tingut la recompensa de disputar unes semifinals. Ningú li hauria dit al Fuenlabrada que un dia tot el Palau Sant Jordi, menys l'afició del Madrid, l'animaria tant.