Lliga Endesa
Esports Bàsquet 19/06/2012

El base Víctor Sada no vol seguir com el tercer jugador pitjor pagat del Barça Regal

Dues franquícies de la NBA i alguns equips europeus s'han interessat ja pel jugador català, que ha tornat a tenir un protagonisme destacat en els partits decisius

àlex Gozalbo
1 min
Víctor Sada, amb el títol de la Lliga Endesa

BarcelonaEl Barça Regal ha presentat a Víctor Sada una oferta de renovació per a les pròximes dues temporades en què el club blaugrana vol mantenir el salari del base. Tot i que el català aspira a continuar, no vol mantenir-se com el tercer pitjor jugador pagat de la plantilla.

Aquesta temporada tan sols per Xavi Rabaseda i C. J. Wallace han cobrat menys que Víctor Sada, que ha tornat a tenir un protagonisme destacat en els partits decisius, amb el títol de la Lliga Endesa en joc.

Descontent amb la proposta del Barça Regal, el jugador va ajornar les negociacions que finalitzés la temporada. El club dóna per fet que, tal com està el mercat, acceptarà l'oferta, però el jugador té ofertes d'Itàlia que arriben al milió d'euros. A més, dues franquícies de la NBA han mostrat el seu interès per incorporar el base, que aquest estiu queda lliure i pot escollir qualsevol destí. Un dels equips són els Memphis Grizzlies, on juga el pivot Marc Gasol.

Podeu llegir l'article complet a l'ARA Premium.

stats