Copa del Rei ACB 2011
Esports Bàsquet 17/01/2011

Ricky Rubio: "Tenim moltes ganes que comenci la Copa del Rei per competir per títols"

Ricky Rubio (Regal Barça) i Jordi Trias (DKV Joventut) han valorat el sorteig de la Copa del Rei, que ha emparellat els dos equips catalans a les semifinals

àlex Gozalbo
1 min
Ricky Rubio, durant els sorteig.

BarcelonaRicky Rubio (Regal Barça) i Jordi Trias (DKV Joventut) han valorat el sorteig de la Copa del Rei, que ha emparellat els dos equips catalans a les semifinals.

Ricky Rubio, jugador del Regal Barça, opina que “tenim moltes ganes que comenci aquesta competició per començar a competir per títols”. Segons el base, “el DKV Joventut es troba en un molt bon moment de forma ja que Carl English i Willl McDonald estan molt encertats en tirs. A més, tots els joves estan tenint un paper molt destacat”.

Segons Jordi Trias, jugador del DKV Joventut, “ens ha tocat el rival més difícil, creiem que serà un partit molt espectacular sobretot per a l'aficionat”. Segons l'aler-pivot, “és un partit molt especial, sobretot per a mi perquè he passat molt temps jugant al Regal Barça. El més important és estar concentrats tot el partit. Si baixes la guàrdia, estàs perdut”.

stats