Esports Bàsquet 03/01/2012

Ricky Rubio aporta sis punts en la victòria dels Minnessota Timberwolves davant els San Antonio Spurs

Kevin Love confirma la seva condició de nova estrella de la NBA i lidera el joc ofensiu dels Minnessota, que s'han imposat per 106 a 96

Efe
1 min

WashingtonL'ala pivot Kevin Love ha tornat a aportar un doble doble de 24 punts i 15 rebots i ha liderat l'atac inspirat i eficaç dels Timberwolves que, per segona nit consecutiva, han aconseguit un triomf i ho han fet amb un altre equip texà, els San Antonio Spurs.

Ricky Rubio ha anotat sis punts que han contribuït a la victòria dels Minnessota Timberwolves davant dels Spurs per 106 a 96. Els Timberwolves encadenen dues victòries consecutives, després que la matinada de dilluns aconseguissin la primera victòria de la temporada davant dels Mavericks de Dallas (99-82), i trenquessin, així, una mala ratxa de 18 derrotes seguides.

Rubio ha ofert minuts de qualitat en sortir al camp i ha protagonitzat un parell de jugades espectaculars. El base català ha jugat 24 minuts, en els quals ha anotat 3 de 8 tirs de camp, ha fallat dos intents de triples i ha repartit tres assistències.

stats