Esports Bàsquet 18/06/2011

Ricky Rubio: "Si algun dia toca tornar a Europa, el Barça és la primera opció"

El nou jugador dels Minnesota Timberwolves ha ofert una entrevista a Barça TV on valora la seva estada al club blaugrana.

Redacció
2 min
Ricky Rubio, després de la roda de premsa.

BarcelonaRicky creu que la seva etapa blaugrana “ha estat increïble”. Preguntat sobre el significat de "Més que un club", Ricky afirma que “'el més que un club' no es diu únicament perquè es puguin guanyar molts títols o perquè s’estigui a dalt de tot en l’àmbit esportiu. Aquí fan una cosa molt bona i és que tracten el professional primer com a persona i això és d’agrair. Per això m’ha costat tant prendre aquesta decisió. Jo vaig signar per dues temporades, perquè veia des de fora que aquí podria guanyar molt títols, però el que no veia des de fora és que podria arribar a estar tan bé. La veritat és que marxo amb un bon regust de boca i sabent a dins meu que ha estat una etapa increïble.”

Ricky de fet, insisteix que “per mi és una alegria saber que si algun dia, per qualsevol motiu, he de tornar a Europa, el Barça és la primera opció, tant per mi com per ells. Per això estic content.” Al vestuari del Palau, Ricky hi deixa molts amics, tot i que si li toca destacar a dos, destaca Victor Sada i Jordi Trias per la seva "humanitat˝. L'exjugador de la Penya afirma que “em quedo amb moltes coses, però sobretot amb els valors que hi ha dins d’aquest equip, perquè són realment difícils de trobar. Som amics, però també som persones que ens preocupen les unes per les altres. Sempre s’ha mirat primer en l'aspecte col·lectiu abans que en l'individual. Per això hem pogut aconseguir tots aquests títols i per això estem tan còmodes. De vegades dius que prefereixes jugar a casa per no haver de viatjar, però en aquest cas tens ganes de tornar a viatjar per passar més estones amb aquests companys.”

stats